Diensten

In onze webshop kan u een keuze maken naargelang uw persoonlijke smaak en voorkeur. Ook kan u altijd op zaterdagvoormiddag langskomen in ons atelier om zo onze producten beter te leren kennen.

Ambachtelijke koffiebranderij

Bij Koffiewereld Rigo vind je geen massaproductie, maar enkel kwaliteitsproducten. Zorgvuldig en eigenhandig worden de bonen geselecteerd zodat steeds de hoogste kwaliteit kan worden gewaarborgd.

De handgeselecteerde bonen worden zorgvuldig in eigen atelier gebrand op de manier die meesterbranders reeds generaties lang nauwgezet doorgeven aan hun opvolgers, die steeds een ver doorgedreven opleiding genieten om hen als het ware onder te dompelen in de geheimen van deze stiel.

Welke diensten bieden we aan?

Vers gebrande koffie

Bij Koffiewereld Rigo vind je enkel kwaliteitsproducten. Zorgvuldig en eigenhandig worden de bonen geselecteerd zodat steeds de hoogste kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Verkoop koffiemachines

Koffiewereld Rigo is verdeler van Jura en Nivona-koffiemachines. U kan steeds vrijblijvend bijkomende info vragen en wij bezorgen u een voorstel op maat.

Onderhoud/herstellingen koffiemachines

Voor een klein/groot onderhoud en/of herstelling van uw koffiemachine kan u ook terecht bij ons. Wij werken samen met een een derde partij die al jaren in het vak zit en steeds opnieuw kwaliteit aflevert.

VOOR DE VERKOOP VAN KOFFIEMACHINES WERKEN WIJ SAMEN MET