Modernste technologieën voor volmaakt genot
Bij de WE6 kan uit totaal acht specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid. De Professional Aroma Grinder zorgt voor 12,2% meer aroma. Deze molen maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 5 tot 16 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door het koffiepoeder wordt geperst.
TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie
Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de WE6 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze. *Hazard Analysis and Critical Control Points-concept
Zo individueel als uw eisen
Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, biedt de WE6 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren. Desgewenst zijn er verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt. Abusievelijk verkeerde bediening uitgesloten.